Seguirà en funcionament el servei de bus gratuït que uneix dos hospitals de Barcelona

Infraestructures
Tipografia

El consistori ha decidit mantenir aquest servei per la seva "alta demanda" i el seu "bon funcionament"

L'Ajuntament de Barcelona donarà continuïtat al servei de bus llançadora gratuït que des del passat 9 de gener uneix l'Hospital del Mar amb l'Hospital de l'Esperança, en un trajecte de 45 minuts. A través d'un comunicat, el consistori ha detallat que ha decidit mantenir aquest servei per la seva "alta demanda" i el seu "bon funcionament". El bus, que va finalitzar el període de prova el 8 de març, es va implantar a instàncies dels veïns per tal de minimitzar les dificultats de desplaçament dels pacients de Ciutat Vella i de Sant Martí que s'han de traslladar fins als consultoris de l'Esperança per tal de ser atesos de determinades especialitats.

Segons l'Ajuntament de Barcelona, una part important dels usuaris que s'han de desplaçar entre hospitals són d'edat avançada o amb problemes de mobilitat i per això el consistori va decidir implantar un servei que facilités els trasllats. Aquest servei es mantindrà fins que acabin les obres d'adequació de la rehabilitació del Centre Fòrum i d'ampliació de l'Hospital del Mar.

El bus funciona de dilluns a divendres, amb primera sortida des de l'Hospital del Mar a les 8.00 hores i última tornada des de l'Hospital de l'Esperança a les 15.30 hores. Per poder utilitzar aquest servei i fer el desplaçament de manera gratuïta és obligatori presentar el recordatori de la visita. Concretament, poden pujar al bus el pacient citat i un acompanyant.

La Ciutat de Lleida utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar publicitat adaptada als vostres interessos i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies.