Badalona efectua millores en l'accessibilitat de la parada d'autobús del carrer de Verdi

Societat
Tipografia

Les actuacions inclouen la unificació de dues parades, el trasllat d’una marquesina i la instal·lació d’una plataforma

L’Ajuntament de Badalona ha portat a terme diverses actuacions de millora a la parada d’autobús del carrer de Verdi, al barri de Puigfred, amb l’objectiu de millorar l’accessibilitat i la seguretat dels usuaris i usuàries d’aquest transport públic. Les millores comprenen la unificació de les parades del carrer de Verdi i de l’avinguda Mònaco, el trasllat d’una marquesina i la col·locació d’una plataforma per facilitar l’accés a l’autobús.

El regidor d’Espais Públics, Javier López, ha dit que “es tracta d’una important millora en l’accessibilitat i un augment de la seguretat dels usuaris del transport públic de superfície”. “A més, amb aquestes actuacions s’evita la indisciplina viària ja que anteriorment era freqüent l’estacionament indegut de vehicles a la mateixa parada d’autobús”, ha afegit.

Aquesta actuació s’emmarca dins la línia política del govern municipal de treballar per una mobilitat urbana sostenible i segura.

Adaptació semafòrica per a invidents
D’altra banda, des de la regidoria d’Espais Públics s’estan instal·lant uns semàfors adaptats per a persones invidents a la cruïlla de l’avinguda de Marti Pujol amb l’avinguda de Llenguadoc, al costat Barcelona, al barri de Bonavista.

Aquesta actuació té per objectiu millorar l’accessibilitat i seguretat dels vianants invidents. L’equip està format per dos mòduls acústics i funciona amb un comandament a distància.

 

 

 

La Ciutat de Lleida utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar publicitat adaptada als vostres interessos i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies.