98 persones del programa Treball i formació comencen a treballar a l’Ajuntament de l'Hospitalet

Societat
Tipografia

Alternaran feines de peons d'oficis i d'auxiliars administratius amb accions de formació

 98 persones de L’Hospitalet han començat a treballar a L’Ajuntament de L’Hospitalet gràcies al programa d’experiència laboral Treball i formació, que subvenciona el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) amb el cofinançament del Fons Social Europeu, i el mateix  SOC, a càrrec de la distribució de fons de la Conferència Sectorial d’Ocupació i Assumptes Laborals per a l’any 2016.

Aquest programa l’impulsa l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació de l’Ajuntament i s’ha adreçat a persones  en situació  d’atur que han esgotat la prestació i/o el subsidi d’atur, així com a les persones perceptores de la renda mínima d’inserció.

Els objectius són promoure la contractació de persones en situació d’atur per oferir-los noves oportunitats laborals; contribuir al desenvolupament econòmic, al foment de l’ocupació i al benestar de la ciutadania; complementar l’execució de les activitats d’interès general, social i econòmic impulsades per l’Ajuntament de L’Hospitalet, i millorar la capacitació professional de les persones en situació d’atur per afavorir una major ocupabilitat.

Les persones tenen contractes de 6 i 12 mesos a jornada completa i realitzaran accions d’experiència laboral amb feines de suport en l’àmbit administratiu, manteniment d’edificis i instal•lacions municipals, manteniment de l’espai públic, salut ambiental i protecció d’animals, manteniment dels mercats municipals i manteniment i logística de la Guàrdia Urbana. El programa consta, a més, d’accions formatives per a totes les persones contractades, que han estat derivades per les oficines de la Generalitat de Catalunya del municipi.

La Ciutat de Lleida utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar publicitat adaptada als vostres interessos i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies.